alles voor uw voet onder één dak

iedereen wil lekker kunnen lopen of staan. waar kan je beter terecht dan bij een bedrijf dat daar al sinds 1932 mee bezig is? bij Nobach schoenen vindt u alles voor uw voet onder één dak.

Het begon allemaal met Folkert Nobach, die werd opgevolgd door zijn zoon Cor in 1950. Sinds 1998 is het stokje overgedragen aan de derde generatie: Han en Miranda Nobach. Samen met hun enthousiaste team van 14 mannen en vrouwen staan zij elke dag weer voor u klaar. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een schoenenzaak met alle specialisaties onder één dak. Denk hierbij aan Podotherapie, Pedicure en natuurlijk een geweldig assortiment schoenen. Hiermee biedt Nobach een unieke service die door haar klanten zeer gewaardeerd wordt.

Klanten komen onder andere bij Nobach terecht via een verwijzing van bijvoorbeeld het ziekenhuis of de huisarts. Voetproblemen gaan namelijk vaak hand in hand met ziekten zoals diabetes, artrose en reuma. Het team van Nobach blijft zich continu bijscholen. Bovendien is het team van Nobach aangesloten bij de brancheorganisaties de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en ProVoet (pedicuren).

Na een afspraak met één van de specialisten krijgen klanten via e-mail een verzoek om een beoordeling achter te laten. De waardering die Nobach keer op keer krijgt laat zien dat klanten erg tevreden zijn met de service en expertise van deze uitzonderlijke schoenenzaak. De service van Nobach wordt beloond met een 9.4 en daar is Nobach trots op!

  • Gemak – alle disciplines onder één dak

  • Kundig – goed geschoold

  • Kwaliteit – alleen de beste merken, producten en apparatuur

  • Compleet – honderden schoenen verzameld op 300 m²

Kom snel naar Olst en laat je verrassen!

ons team

eniko

podotherapeut

Ik heb de opleiding Podotherapie van Saxion Hogeschool in Enschede met succes afgerond. Ik ben bij Nobach komen werken omdat ik persoonlijke aandacht voor patiënten en kwaliteit heel belangrijk vind. In 2023 heb ik de cursus Voeding en Gezondheid voor podotherapeuten afgerond.

maaike

podotherapeut

Ik ben in 2013 afgestudeerd van de opleiding Podotherapie van Saxion Hogeschool in Enschede. Ik ben gelijk aan de slag gegaan als podotherapeut en sinds 2015 werk ik bij Nobach. Om mijn kennis hoog te houden volg ik met plezier bij- en nascholingen. In 2019 heb ik succesvol de opleiding MSU-Echografie afgerond.

han

schoenadvies specialist

Hoe mooi is het als je met leuke goed passende schoenen heerlijk kunt lopen. Dit samen met voor elkaar krijgen is het mooiste wat er is. Heb je echt behoefte aan individueel schoenadvies maak dan een afspraak met mij om te zoeken naar een oplossing. Om jou lekker te laten lopen daar ligt mijn passie, samen krijgen we dat voor elkaar.

onze belofte