de schoen die het beste bij u past

de juiste schoen vinden is niet eenvoudig en velen nemen daarom genoegen met een schoen die ‘wel aardig zit’. en dat is precies waar de schoen wringt!

Bekijk ons assortiment

Bij Nobach gaat u altijd met schoenen naar huis die niet alleen mooi zijn en bij uw persoonlijkheid passen, maar die ook nog eens een perfecte pasvorm hebben. Die pasvorm is belangrijk, want deze moet goed aansluiten op uw voet. Wist u dat lichamelijke bewegingsproblemen kunnen beginnen bij een slechte schoen?

Het voorkomen van voetklachten staat of valt met een goed passende schoen. Pas wanneer er klachten ontstaan in het bewegingsapparaat worden mensen zich bewust van hoe belangrijk de voet eigenlijk is. De adviseurs van Nobach werken nauw samen met podotherapeuten, podologen en pedicures.  Samen vinden zij de schoen die het beste bij u past.

Bekijk ons assortiment

Om uw perfect passende schoen te vinden wordt uw voet in beeld gebracht door middel van een 3D voetscanner. Deze scanner meet niet alleen de  voetoppervlakte in lengte en breedte, maar ook de hoogte. Op deze manier wordt duidelijk hoeveel aansluiting u nodig heeft bij de wreef van uw voet. Het maakt daarom niet uit of u op zoek bent naar wandelschoenen, modieuze schoenen, sandalen of kinderschoenen. Nobach heeft dankzij 300 m² winkeloppervlak voor elk wat wils.

  • (Gebroken) wijdte- en breedte maten

  • Halve lengtematen

  • Hoogwaardige materialen

  • Schoenen met oog voor stabiliteit en afwikkeling