de schoen die het beste bij u past

de juiste schoen vinden is niet eenvoudig en velen nemen daarom genoegen met een schoen die ‘wel aardig zit’. en dat is precies waar de schoen wringt!

Bij Nobach gaat u altijd met schoenen naar huis die niet alleen mooi zijn en bij uw persoonlijkheid passen, maar die ook nog eens een perfecte pasvorm hebben. Die pasvorm is belangrijk, want deze moet goed aansluiten op uw voet. Wist u dat lichamelijke bewegingsproblemen kunnen beginnen bij een slechte schoen?

Het voorkomen van voetklachten staat of valt met een goed passende schoen. Pas wanneer er klachten ontstaan in het bewegingsapparaat worden mensen zich bewust van hoe belangrijk de voet eigenlijk is. De adviseurs van Nobach werken nauw samen met podotherapeuten en pedicures.  Samen vinden zij de schoen die het beste bij u past.

Schoenadvies specialist Han Nobach: “In onze schoenenwinkel zag en zie ik veel klanten met voetklachten en ben me al snel verder gaan specialiseren in podologie. De schoenkennis in combinatie met de podologie-opleiding en de jarenlange praktijkervaring zorgt voor een zeer stevige brede basis voor een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig voet- en schoenadvies. De ontwikkelingen op het gebied van voeten én schoenen staan niet stil. Blijven ontwikkelen vind ik essentieel in dit vak en vooral ook erg leuk. Sinds 1 juli 2015 werk ik samen met een podotherapeut. Verbinding en samenwerking staan bij ons voorop. Het beste voor u uit verschillende disciplines.”

Om uw perfect passende schoen te vinden wordt uw voet in beeld gebracht door middel van een 3D voetscanner. Deze scanner meet niet alleen de  voetoppervlakte in lengte en breedte, maar ook de hoogte. Op deze manier wordt duidelijk hoeveel aansluiting u nodig heeft bij de wreef van uw voet. Het maakt daarom niet uit of u op zoek bent naar wandelschoenen, modieuze schoenen of sandalen. Nobach heeft dankzij 300 m² winkeloppervlak voor elk wat wils.

  • (Gebroken) wijdte- en breedte maten

  • Halve lengtematen

  • Hoogwaardige materialen

  • Schoenen met oog voor stabiliteit en afwikkeling