vergoedingen

Veel zorgverzekeraars hebben per kalenderjaar een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering(en). Vergoedingen uit de aanvullende verzekering komen niet ten laste van uw eigen risico.

Wij regelen voor u de betaling rechtstreeks met de zorgverzekeraar.  Een eventueel restantbedrag regelen wij met u.

ons team

han

registerpodoloog

Mijn passie om de juiste schoen aan de voet te krijgen leidde ertoe dat ik de opleiding tot Registerpodoloog heb gedaan. Ik heb daarna een aantal jaren samen met mijn vader gewerkt om uiteindelijk in 1998 het bedrijf van hem over te nemen. Nog steeds volg ik veel bij- en nascholingen. In 2019 heb ik de opleiding echografie succesvol afgerond.

maaike

podotherapeut

Ik ben in 2013 afgestudeerd van de opleiding Podotherapie van Saxion Hogeschool in Enschede. Ik ben gelijk aan de slag gegaan als podotherapeut en sinds 2015 werk ik bij Nobach. Om mijn kennis hoog te houden volg ik met plezier bij- en nascholingen. In 2019 heb ik succesvol de opleiding MSU-Echografie afgerond.

jennifer

pedicure

Ik heb in december 2017 de opleiding Pedicure afgerond en sinds mei 2018 breng ik mijn kennis in de praktijk bij Nobach. In maart 2019 start ik met de opleiding voor Medisch Pedicure.

Afspraak maken
Afspraak maken