Lekker lopen
begint bij Nobach

Al jouw voetzorg en schoenmode onder één dak

Bij Nobach geloven we in een persoonlijke en grondige aanpak. Daarom bieden we je alles op het gebied van voetzorg onder 1 dak, uitgevoerd door onze gepassioneerde experts. Altijd met individuele en oprechte aandacht. En dat maakt ons uniek! Welkom in de wereld van Nobach.

“Ik word al jaren snel, prettig en deskundig geholpen bij Nobach”

Review van een klant

Bij Nobach kun je terecht voor perfect passende (wandel)schoenen, maar we bieden ook gespecialiseerde voetzorg bij onze podotherapeut of medisch pedicure. Indien nodig combineren we onze expertises voor een optimale behandeling.

Heb je pijnklachten (gerelateerd) aan je voeten? Maak dan een afspraak voor persoonlijk advies.

Alles onder 1 dak

Nobach

Podotherapie

De podotherapeut stelt voet- en houdingsklachten aan rug, heup en knieën vast. Op basis daarvan maken we een behandelplan. Indien nodig
maken we zelf ortheses en/of inlegzolen.

Pedicure

De medisch pedicure behandelt huid- en nagelaandoeningen aan voeten en tenen. Je kunt ook terecht bij de medisch pedicure voor een specialistische behandeling als je voetklachten voortkomen uit aandoeningen zoals reuma, diabetes of bij klachten door een chemokuur.

Schoenen

Bij Nobach kun je terecht voor een uitgebreid assortiment
(wandel)schoenen van topkwaliteit, van merken als Xsensible, Hanwag, Meindl en nog veel meer!

Wandelschoenen

Wat voor weer het ook is, als wandelliefhebber ga je het liefst zo vaak mogelijk op pad. Bij Nobach snappen we dat. De perfecte wandeling begint en eindigt met de perfecte schoen. Daarom helpen we je graag aan de meest comfortabele wandelschoenen. Met een uitgebreid assortiment, kennis van zaken en onze 3D-voetscanner, lukt dat gegarandeerd.

Wij staan
voor u klaar

Het team van Nobach bestaat vaste podotherapeuten, pedicures en schoenadviseurs. Zij staan elke dag klaar om jou weer lekker te laten lopen, ongeacht de aard van jouw (voet)klacht.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,9!

En daar zijn we trots op! Kom je het zelf ervaren?

We hebben samen gekeken welk profiel en type schoen het beste bij mij past. Echt heel fijn!”

Review van een klant

De podotherapeut is vriendelijk en zorgvuldig. Ze neemt de tijd en doet serieus onderzoek.”

Review van een klant

Contact

Benieuwd naar Nobach? Je bent van harte welkom in onze winkel in het centrum van Olst. Liever een intake bij de podotherapeut of advies van onze schoenexperts? Maak dan een afspraak. We nemen namelijk graag de tijd voor jou en je voeten.