ons team

maaike

podotherapeut

Ik ben in 2013 afgestudeerd van de opleiding Podotherapie van Saxion Hogeschool in Enschede. Ik ben gelijk aan de slag gegaan als podotherapeut en sinds 2015 werk ik bij Nobach. Om mijn kennis hoog te houden volg ik met plezier bij- en nascholingen. In 2019 heb ik succesvol de opleiding MSU-Echografie afgerond.

han

registerpodoloog

Mijn passie om de juiste schoen aan de voet te krijgen leidde ertoe dat ik de opleiding tot Registerpodoloog heb gedaan. Ik heb daarna een aantal jaren samen met mijn vader gewerkt om uiteindelijk in 1998 het bedrijf van hem over te nemen. Nog steeds volg ik veel bij- en nascholingen. In 2019 heb ik de opleiding echografie succesvol afgerond.

miranda

medisch pedicure

Naast mede-eigenaar ben ik al sinds 1992 pedicure met diabetische en reumatische aantekening en gespecialiseerd in anti druk- en vilttechnieken en nagelregulatie technieken. Het fijnst vind ik als mensen met zere voeten pijnloos en tevreden naar huis kunnen gaan. Op de hoogte blijven is belangrijk in ons vak. Jaarlijks volg ik daarom meerdere cursussen.

jannet

medisch pedicure

Ik heb vanaf  1991 als doktersassistente gewerkt. In 2009 ben ik voor de opleiding pedicure plus geslaagd. Inmiddels ben ik medisch pedicure en ben sinds juli 2018 ook werkzaam bij Nobach in Olst.

ria

schoenadviseur

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Heb 12 jaar als kraamverzorgster gewerkt. Sinds 1998 werk ik als schoenadviseur bij Nobach. Mijn hobby’s zijn lezen en wandelen met de hond.

giny

schoenadviseur

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 5 kleinkinderen. Sinds 2005 werk ik met heel veel plezier als schoenadviseur bij Nobach. Mijn hobby’s zijn lezen, tuinieren en lange wandelingen maken.

wilma

schoenadviseur

Ik kom uit Wijhe en werk sinds 2008 bij Nobach in Olst. Mijn hobby’s zijn paardrijden, puzzelen en lezen.

marjon

schoenadviseur

Sinds 2014 werk ik als schoenadviseur bij Nobach.

yvonne

schoenadviseur

Vanaf 2019 ben ik bij Nobach werkzaam als schoenadviseur.

gerrie

zolentechnicus

In 1995 heb ik de opleiding tot registerpodoloog voltooid en heb mijn eigen praktijk in Kampen opgericht. Wekelijks ben ik in Olst te vinden om op ambachtelijke wijze de zolen te maken.

amanda

administratie & marketing

Ik woon met mijn man en twee jonge kinderen in Olst. Sinds 2017 mag ik twee dagen in de week het team van Nobach ondersteunen. Mijn hobby’s zijn lezen en koken.