ons team

maaike

podotherapeut

Ik ben in 2013 afgestudeerd van de opleiding Podotherapie van Saxion Hogeschool in Enschede. Ik ben gelijk aan de slag gegaan als podotherapeut en sinds 2015 werk ik bij Nobach. Om mijn kennis hoog te houden volg ik met plezier bij- en nascholingen. In 2019 heb ik succesvol de opleiding MSU-Echografie afgerond.

eniko

podotherapeut

Ik heb de opleiding Podotherapie van Saxion Hogeschool in Enschede met succes afgerond. Ik ben bij Nobach komen werken omdat ik persoonlijke aandacht voor patiënten en kwaliteit heel belangrijk vind. In 2023 heb ik de cursus Voeding en Gezondheid voor podotherapeuten afgerond.

han

schoenadvies specialist

Hoe mooi is het als je met leuke goed passende schoenen heerlijk kunt lopen. Dit samen met voor elkaar krijgen is het mooiste wat er is. Heb je echt behoefte aan individueel schoenadvies maak dan een afspraak met mij om te zoeken naar een oplossing. Om jou lekker te laten lopen daar ligt mijn passie, samen krijgen we dat voor elkaar.

miranda

medisch pedicure

Naast mede-eigenaar ben ik al sinds 1992 pedicure met diabetische en reumatische aantekening en gespecialiseerd in anti druk- en vilttechnieken en nagelregulatie technieken. Het fijnst vind ik als mensen met zere voeten pijnloos en tevreden naar huis kunnen gaan. Op de hoogte blijven is belangrijk in ons vak. Jaarlijks volg ik daarom meerdere cursussen.

ria

schoenadviseur

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Heb 12 jaar als kraamverzorgster gewerkt. Sinds 1998 werk ik als schoenadviseur bij Nobach. Mijn hobby’s zijn lezen en wandelen met de hond.

wilma

schoenadviseur

Ik kom uit Wijhe en werk sinds 2008 bij Nobach in Olst. Mijn hobby’s zijn paardrijden, puzzelen en lezen.

marjon

schoenadviseur

Sinds 2014 werk ik als schoenadviseur bij Nobach.

Agnes

agnes

schoenadviseur

Met heel veel passie en plezier werk ik als verkoopadviseur bij Nobach.

Super om samen met de klant de weg te mogen bewandelen naar de perfecte schoen.

amanda

administratie & marketing

Ik woon met mijn man en twee jonge kinderen in Olst. Sinds 2017 mag ik twee dagen in de week het team van Nobach ondersteunen.