podotherapie

“Zowel de schoen als de zool moeten een eenheid vormen met de voet”

Podotherapeut Maaike Landkroon: “Sinds 1 juli 2015 ben ik als podotherapeut werkzaam bij Nobach. Na de afronding van mijn studie Podotherapie aan Saxion Hogeschool in Enschede heb ik veel ervaring opgedaan bij een grote landelijke organisatie. Als podotherapeut onderzoek en behandel ik klachten aan het lichaam die voortkomen uit een afwijkende voetstand of looppatroon. Daarnaast kan ik een diabetisch voetonderzoek uitvoeren om het risico op slecht genezende wonden vast te stellen en stel ik daarbij een behandelplan op. Om mijn kennis hoog te houden volg ik met veel plezier de jaarlijks bij- en nascholingen voor het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP), waar ik ingeschreven sta.”

Wilt u de service van Nobach ervaren? Kom langs in onze winkel!

Klanten komen onder andere bij Nobach terecht via een verwijzing. Voetproblemen gaan namelijk vaak hand in hand met ziekten zoals diabetes, artrose en reuma. Het team van Nobach blijft zich continu bijscholen. Bovendien is het team van Nobach aangesloten bij de brancheorganisaties de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en ProVoet (pedicuren).

  • Bij standafwijkingen van de voet

  • Bij standafwijkingen van de tenen en/of nagels

  • Voetklachten als gevolg van overbelasting

  • Knie-, heup-, rugklachten ten gevolge van een verkeerde voetenstand en/of looppatroon

  • Ingegroeide teennagel(s), terugkerende likdoorns of overmatige eeltvorming

  • Specifieke stand- en houdingsklachten

  • Specifieke voetproblemen bij diabetes of reuma

ons team

maaike

podotherapeut

Ik ben in 2013 afgestudeerd van de opleiding Podotherapie van Saxion Hogeschool in Enschede. Ik ben gelijk aan de slag gegaan als podotherapeut en sinds 2015 werk ik bij Nobach. Om mijn kennis hoog te houden volg ik met plezier bij- en nascholingen. In 2019 heb ik succesvol de opleiding MSU-Echografie afgerond.

eniko

podotherapeut

Ik heb de opleiding Podotherapie van Saxion Hogeschool in Enschede met succes afgerond. Ik ben bij Nobach komen werken omdat ik persoonlijke aandacht voor patiënten en kwaliteit heel belangrijk vind. In 2023 heb ik de cursus Voeding en Gezondheid voor podotherapeuten afgerond.