Ervaart u pijnklachten in de voeten, knie, heup en/of rug? Of ervaart u pijn bij het lopen? Dan kunt u hieronder verder lezen of u podotherapie (voor een deel) vergoed krijgt.  

De vergoedingen voor podotherapie zit in de aanvullende verzekering en niet in de basisverzekering. Dit betekent dat podotherapie niet ten koste gaat van uw eigen risico, maar wel pas vergoed wordt als u zich aanvullend verzekerd.  

Wilt u weten of uw zorgverzekeraar in 2023 uw podotherapeut en/of steunzolen vergoed en hoeveel dit bedrag is? Kijk dan op onze website, wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de verschillende vergoedingen per zorgverzekeraar (https://nobach.nl/vergoedingen/).  

 

Mocht er sprake zijn van Diabetes Mellitus met een verhoogd risico op het ontstaan van wonden, dan kunt u de medisch noodzakelijke voetzorg vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. Hiervoor moet u een verwijzing van de huisarts hebben.  

 

Mocht u een afspraak bij ons willen maken? Dan kan u telefonisch contact met ons op nemen (0570 561472) of direct zelf een afspraak in plannen via onze online agenda (https://nobach.nl/contact/).