Voor het tweede jaar op rij, is Nobach verkozen tot één van de 50 beste schoenenzaken van Nederland. Vakblad Tred organiseerde voor de derde keer verkiezingen waarbij fabrikanten, leveranciers en agenten ieder anoniem hun waardering uit konden spreken over een tiental winkels die zich, volgens hun, positief weten te onderscheiden. Hieruit is een ranglijst ontstaan, waarvan de top 50 is gepubliceerd. Dat Nobach behoort tot deze top 50 van de in totaal drieduizend schoenenzaken van Nederland, is dan ook een bijzondere eer.

 

‘Comfort speciaalzaak die een begrip is in regio Olst, maar waar dagelijks verder aan wordt gesleuteld!’

 

Nobach onderscheidt zich van een reguliere schoenenwinkel, door complete voetzorg onder één dak aan te bieden. Dit unieke concept passen zij al ruim 20 jaar toe, naar tevredenheid van hun klanten.

Register podoloog Han Nobach en podotherapeut Maaike Landkroon, behandelen problemen aan het bewegingsapparaat die herleid kunnen worden aan voetproblemen. Zij doen dit door therapie in te zetten, waarbij o.a. de voet wordt gecorrigeerd. Dit gebeurt voornamelijk middels therapeutische zolen, die in huis worden vervaardigd. Doordat de zolen uit meerdere lagen en materialen worden samengesteld, kan de zool specifieker de voet corrigeren of ontlasten dan wanneer zolen worden gefreesd.

Het team van (medisch) pedicures verzorgen daarnaast de voeten bij alledaagse problemen zoals eeltvorming, likdoorns en schimmelnagels. Ook behandelen zij risicovoeten, waaronder de diabetische- en reumatische voet.

De schoenadvies specialisten assisteren tot slot bij het zoeken naar de schoenen die het beste passen bij de voet, in zowel lengte- als breedtematen. De juiste schoenkeuze is namelijk essentieel bij het voorkomen dan wel verbeteren of herstellen van voet gerelateerde problemen. Nobach laat met hun collectie zien dat comfort niet onder hoeft te doen voor mode.