Vanaf heden willen wij u een extra Nobach service aanbieden door middel van één-op-één schoenadvies afspraken. Hiervoor kunnen wij gebruik maken van de praktijkruimtes van de podologie en podotherapie. Op deze manier beperken we de risico’s en kun je in alle rust schoenen passen.

Volgens de huidige berichtgeving van het RIVM kun je, zolang je geen klachten hebt zoals koorts, hoest of verkoudheidsklachten, gewoon wandelen of de hond uitlaten. Als je tenminste 1,5 meter afstand houdt tot anderen, is de kans klein dat anderen je kunnen besmetten met COVID-19 of dat jij anderen besmet. Momenteel is het prachtig wandel weer en in deze nieuwe tijd van sociale isolatie is wandelen een geweldige manier om gezond en fit te blijven.

Sinds 11 maart is onze vernieuwde winkel officieel heropend en de wandel afdeling is flink uitgebreid. U kunt nu ook bij ons terecht voor de nodige wandelaccessoires zoals rug- en heuptassen, bidons en Buff sjaals.

Onze winkel is ‘gewoon’ geopend maar wil je graag een afspraak inplannen voor één-op-één schoenadvies dan kun je ons bereiken op 0570-561472.