Voor het derde jaar op rij is Nobach verkozen tot één van de 50 beste schoenenzaken van Nederland. Vakblad Tred organiseerde voor de vierde maal de verkiezingen waarbij fabrikanten, leveranciers en agenten anoniem ieder hun waardering uitspreken over een tiental winkels die zich, volgens hun, positief weten te onderscheiden. Hieruit ontstaat een ranglijst waarvan de top 50 worden gepubliceerd. Gekozen worden voor de top 50 van de tweeënhalfduizend schoenenzaken van Nederland is dan ook wel een bijzondere eer.

 

‘ondernemer met toekomstvisie. Altijd vooruitkijkend’

Nobach onderscheidt zich van een reguliere schoenenwinkel door complete voetzorg onder één dak aan te bieden. Dit unieke concept passen zij al ruim 20 jaar toe, naar tevredenheid van hun klanten.

Register podoloog Han Nobach en podotherapeut Maaike Landkroon behandelen problemen aan het bewegingsapparaat die herleid kunnen worden aan voetproblemen en zetten therapie in om dit te corrigeren. Dit gebeurt voornamelijk middels therapeutische zolen die in huis worden vervaardigd. Door de zolen uit meerdere lagen en materialen samen te stellen kan de zool specifieker de voet corrigeren of ontlasten dan een gefreesde zool.

Het team van (medisch) pedicures verzorgen de voeten bij alledaagse problemen zoals eeltvorming, likdoorns en schimmelnagels maar ook de diabetische- en reumatische voet en andere risicovoeten.

De schoenadvies specialisten assisteren bij het zoeken naar de schoenen die het beste passen bij de voet, in zowel lengte- als breedtematen. De juiste schoenkeuze is namelijk essentieel bij het voorkomen dan wel verbeteren/herstellen van voet gerelateerde problemen. Nobach laat zien met hun collectie dat comfort niet hoeft onder te doen voor mode.